زنانِ یک فیلم زنانه | مروری بر شخصیت‌های زن در سریال «در انتهای شب» مستند «دوئل» روایتی از مسیر پر پیچ و خم علیرضا حیدری + زمان پخش همه چیز درباره حواشی و فعالیت‌های عجیب «بنیامین بهادری» حضور ۴۰ بازیگر خارجی در فصل دوم «سلمان فارسی» اکران مجدد «آمِلی پولن» برای گردشگران المپیک «پیانو» در راه ایتالیا مدرسه‌ای به وسعت ایران با «میم مثل معلم» از شبکه دو سیما اقتصاد بی‌رنگ هنر | جای خالی حراج‌های هنری در گالری‌های مشهد نقد قطعه «جوکر» از امیر عظیمی و حمید صفت + زمان پخش تئاتر «شابلون» از امروز به روی صحنه می‌رود (۲ مرداد ۱۴۰۳) صحبت‌های وزیر ارشاد درباره معیار‌های تلویزیون، سینما و شبکه نمایش‌خانگی جدایی «قنبر از صنم» هم به داد گیشه نرسید | نگاهی به فروش سینما‌های استان در اولین ماه تابستان هشت بذر برای کاشتن یک درخت اعلام فهرست فیلم جشنواره تورنتو جزئیات مراسم یادبود سومین روز درگذشت «سعید راد» ماجرای زنی که سوژه پادکست جنایی شد! مجموعه شعر «تو و من و شب» را بخوانید «حبس مجرد» در جمع هشت فیلم پرفروش داستانی «هنر و تجربه»
سرخط خبرها

نام استاد غلامحسین امیرخانی در فهرست گنجینه‌های زنده بشری درج شد

  • کد خبر: ۳۵۵۲۴
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۷
نام استاد غلامحسین امیرخانی در فهرست گنجینه‌های زنده بشری درج شد
فرهنگستان هنر ثبت نام استاد غلامحسین امیرخانی، عضو پیوسته فرهنگستان هنر را به عنوان گنجینه زنده بشری، تبریک گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نام استاد غلامحسین امیرخانی، عضو پیوسته فرهنگستان هنر به عنوان گنجینه زنده بشری در فهرست «نادره‌کاران میراث فرهنگی ناملموس» ثبت شد. فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران ضمن تبریک و تهنیت برای این خبر مسرت بخش، توفیقات بیشتر این هنرمند گران‌مایه را از درگاه خداوند متعال خواستار است.

 

غلامحسین امیرخانی ۲ بهمن‌ماه ۱۳۱۸ در طالقان متولد شد. وی سال‌های آغازین دبستان را در طالقان طی کرد، سپس با استقرار خانواده‌اش در تهران تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان مسعود سعد سلمان، به پایان رساند و پس از اتمام دبیرستان به آموختن هنر خوشنویسی روی آورد. غلامحسین امیرخانی شاگرد استادانی چون سیدحسین میرخانی و سیدحسن میرخانی در خط نستعلیق بود.

 

او همچنین از خط استادان قدیمی مانند میرعمادالحسنی، عمادالکتاب، میرزای کلهر، علی‌اکبر کاوه و چند تن دیگر مشق کرد.

 

شیوه ویژه‌ای که او در نستعلیق‌نویسی دارد مورد اقبال بسیاری از استادان خوشنویسی است و معتقدند او برترین نستعلیق‌نویس حال حاضر است زیرا در نگارش خط نستعلیق از ریز و درشت دستی قوی و مهارتی مثال زدنی و فوق‌العاده دارد.

 

استاد امیرخانی از سال ۱۳۴۰ در اداره کل هنرهای زیبا در وزارت فرهنگ و هنر سابق (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) به سمت خطاط استخدام شد. از فعالیت‌های دیگر او می‌توان به مدیریت و ریاست شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران، مدیریت فرهنگسرای ارسباران و ریاست شورای عالی خانه هنرمندان ایران نیز اشاره کرد. او همچنین در انجمن خوشنویسان ایران به کار تعلیم خط به خوشنویسان و استادان دیگر مشغول است.

 

بسیاری از خوشنویسان صاحب نام معاصر از جمله کرمعلی شیرازی و امیراحمد فلسفی شاگرد غلامحسین امیرخانی هستند و بیشتر خوشنویسان معاصر به‌طور مستقیم یا غیر مستقیم از خط او مشق کرده‌اند.

 

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->